Wymagania:
doświadczenie w branży mleczarskiej (lub w branżach pokrewnych) na podobnym stanowisku
umiejętność pracy w zespole, komunikatywność, systematyczność, dokładność, zaangażowanie w wykonywaną pracę
wykształcenie wyższe (preferowane kierunki mleczarskie bądź zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności)
Zakres obowiązków:
znajomość systemu HACCP oraz IFS Food
nadzór nad przebiegiem procesu produkcji, monitorowanie punktów kontrolnych i krytycznych
odpowiedzialność za przeprowadzanie szkoleń pracowniczych z zakresu HACCAP , IFS Food oraz wymagań wewnętrznych
opracowywanie i nadzorowanie dokumentacji z zakresu zarządzania jakością
udział w doskonaleniu procesów produkcyjnych
odpowiedzialność za przeprowadzanie i raportowanie audytów dostawców surowca i półproduktów
prowadzenie wewnętrznych kontroli jakości surowca i produktów firmy zgodnie z przyjętymi standardami jakości
współpraca z laboratoriami i organami nadzorującymi zakład
Oferujemy:
Długoterminową współpracę w dowolnej formie (kontrakt, umowa o pracę).
Przyjazną atmosferę pracy.
Możliwość podnoszenia kwalifikacji i rozwoju zawodowego (udział w szkoleniach, rekrutacjach wewnętrznych).
Wynagrodzenie 7000 - 9000 zł brutto
Ostateczne warunki finansowe ustalone zostaną w rozmowach indywidualnych.
Cv oraz list motywacyjny prosimy wysyłać mailem na adres: rekrutacja@zarzeccy.pl
tel. 500 514 414
***Skontaktujemy się z wybranymi Kandydatami.
Comments